Suntem o afacere de familie avand ca obiect principal de activitate consultanta de specialitate in legumicultura

Scopul nostru  este acela de a oferi clienților nostri  produse si servicii de cea mai inaltă calitate, la prețuri corecte, adaptate condițiilor si nevoilor acestora , pe care sa le foloseasca din momentul inființarii culturilor legumicole si până la valorificare , astfel incat aceștia să practice o agricultură modernă si eficientă . In portofoliul nostru de produse includem: semințe profesionale, fertilizanți/ ingrasaminte hidrosolubile chimice dar si organice,ingrasaminte foliare de ultima generatie, biostimulatori, pesticide, produse de uz fitosanitar, echipamente pentru sere si solarii ,instalații irigare prin picurare, substraturi de turbă pentru flori si legume , tăvi alveolare, produse de bricolaj si alte accesorii. 

De asemenea, oferim fermierilor consultanță cu privire la modul de plantare si ingrijire a fiecarui soi de semințe, pentru obținerea de rezultate competitive. 

Credem în dezvoltare! 

Performanța este obiectivul nostru principal, ne place să creștem, atât ca organizație, cât si să ne dezvoltăm ca oameni. 

Gândim pe termen lung! 

Tratăm cu seriozitate tot ceea ce întreprindem pentru a crea valoare pentru toți și credem că succesul se construiește în timp. 

Suntem mereu aproape de partenerii noștri! 

Suntem onești și dedicați celor care ne-au acordat încrederea lor și le oferim soluții eficiente și viabile pe termen lung.

Contul meu

Menu

0